İstanbul’un 3 Üniversitesi Sağlık Turizminde Protez ve Ortez için Adımlar Atıyor 17.09.2016

İstanbul Kalkınma Ajansının desteğiyle yürütülen İstanbul Medipol Üniversitesi’ nin yürüttüğü, Bezmialem Vakıf Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi’nin iştirakçi olduğu, Sağlık Turizminde Protez ve Ortez Alanında Altyapı Oluşturulması Ve Hizmet Çeşitliliğinin Sağlanması (POMER) isimli proje kapsamında ilk çalıştay toplantısı düzenlendi. Bezmialem Vakıf Üniversitesi SBF Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Nilgün Gürses, Medipol Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Candan ALGUN, İstanbul Üniversitesi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Arzu RAZAK ÖZDİNÇLER’in ve Doç. Dr. Ela ARAKÇI, Doç. Dr. Ekin AKALIN, Yrd. Doç.Dr. Berrak Yiğit, Öğr. Gör. Hilal Denizoğlu Külli, proje koordinatörü Fzt. Ali Demircan ve İBB Sağlık Daire Başkanlığı, Sağlık Turizmi Derneği temsilcileri çalıştaya katıldı. Projenin yürütülmesi ile ilgili fikirlerin tartışıldığı toplantı yakın ve uzak hedefler belirlenerek son buldu.