Sağlık Bilimleri Fakültemiz, University of Evansville İle İş Birliği Yapacak 22.09.2016

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi’ne bağlı olan Hemşirelik, Sağlık Yönetimi ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümleri Amerika’nın Indiana eyaletinde bulunan University of Evansville ile öğrenci ve akademisyen değişimi konusunda iş birliği yapacak.

22 Haziran günü Üniversitemizi ziyaret eden University of Evansville Halk Sağlığı Bölüm Başkanı Dr. Bill W. Stroube konuya ilişkin Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu ile görüşme gerçekleştirdi. Rektörlük binamızı gezen Dr. Stroube daha sonra Eyüp Sultan Yerleşkemize giderek Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Belce ile görüşerek yerleşkemizdeki laboratuvarları gezdi.

sbf-haber-000001.jpg

Sağlık Bilimleri Fakültemiz, University of Evansville İle İş Birliği Yapacak