Bvu Eyüp Yerleşkesinde Kan Bağışı Kampanyası 27.01.2017

​BVU Eyüp Yerleşkesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde  26 Aralık 2016 tarihinde "Kan Bağışı" kampanyası , "Sağlığın Renkleri Kulübü"  ve  "Kızılay Kulübü" nün  işbirliği ile gerçekleştirildi.

Organizasyon, özellikle kış aylarında kan bağış oranlarının azalması nedeni ile İstanbul'daki kan ihtiyacına destek olmak  ve bu konuda farkındalık yaratmak amacı ile  düzenlenmiştir.

Saat: 09.30-17.30 arasında devam eden bağış kampanyasına öğrencilerimizden, idari personelimizden ve akademisyenlerimizden yoğun ilgi  olduğu görülmüştür. Tüm bağışçılara desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Türkiye Kızılay Derneği ile gerçekleştirdiğimiz " Kan bağışı" kampanyalarımız bundan sonra da  BVU Eyüp Yerleşkemizde devam edecektir.

Kanın tek kaynağı insandır ve yaptığınız  bir ünite  bağış ile  üç insanın hayatına  dokunmaktasınız.

BVU Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı

Bvu Eyüp Yerleşkesinde Kan Bağışı Kampanyası