Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk Toplantısı “Kan Akışı Kısıtlayıcı Egzersiz Yaklaşımı” 12.03.2024

​“Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk" serisinin 2023-24 Bahar dönemi 12 Mart 2024 tarihli toplantımızı gerçekleştirdik. Konuğumuz olan İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gizem Ergezen, kan akışı kısıtlayıcı uygulamaların rehabilitasyondaki yeri ve kullanımına değinirken tecrübelerini ve güncel literatürü bizlerle paylaştı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Eyüp Yerleşkesinde yüz yüze gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların soruları, plaket ve teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.