Haberler
Elektronik Ortamda Öğrenme & Öğretme 8.02.2017

​Üniversitemiz Eyüp Sultan Yerleşkesi Sağlık Bilimleri Fakültesi teknolojik bir eğitime ev sahipliği yaptı. Estonya Güvenlik Bilimleri Akademisi'nde uzman eğitim teknolojisti olarak görev yapan SayınVaiko Mäe'yi konuk etti.  Akademisyenlerimizin katılımı ile  E- Learning (Elektronik Ortamda Öğrenme&Öğretme) konulu interaktif bir sunum gerçekleşti (26.01.2017)

E-learning ile sınıftaki öğrencilerin elektronik cihazları ile (cep telefonu, tablet vs) derse aktif katılmaları sağlanıyor. Ders sırasında online sorulan sorulara verilen cevaplar üzerinden ders daha anlaşılır hale getiriliyor. Sınavlar da yine sınıf ortamında dijital olarak gerçekleştiriliyor ve sonuçları sınav bitiminde hemen öğreniliyor. 

Ayrıca Estonya'da 10 yıldır kağıt çıktısı ile iş yapılmadığını, programını tamamlayan öğrencilerin diplomalarının online olarak otomatik hazırlandığını ve vatandaşların her türlü devlet işlerini online gerçekleştirdiklerini bilmek de güzeldi.

Misafir hocamız daha sonra Hemşirelik Bölümü Simülasyon laboratuvarını gezdi ve Estonya'da 2 önemli sağlık okulu ile karşılıklı eğitim sözü verdi.

 

Elektronik Ortamda Öğrenme & Öğretme