Haberler
Hemşirelik Öğrencileri Çaliştayi-I” Gerçekleştirildi. 18.11.2020

12.11.2020 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından "Hemşirelik Öğrencileri Çalıştayı-I" online olarak gerçekleştirilmiştir.

Çalıştay başkanlığını Dr. Öğretim Üyesi Nesrin İLHAN' ın üstlendiği çalıştayın düzenleme komitesinde Prof. Dr. Türkinaz AŞTI, Öğr. Gör. Nareg DOĞAN, Arş. Gör. Yasemin ADIGÜZEL, 4. sınıf öğrenci temsilcisi Hümeyra SARUHAN, 3. sınıf öğrenci temsilcisi vekili Zeynep Ahsen ALTUNTAŞ, 2. sınıf öğrenci temsilcisi Elif Nur BULUT ve 1. sınıf öğrenci temsilcisi Beyza ŞAHİN yer almıştır. Öğrenci, ERASMUS ve mezun deneyimlerinin paylaşıldığı, hemşirelikte kuramsal eğitimin, laboratuvar ve klinik uygulamaların konuşulduğu toplam 6 panelden oluşan çalıştay; Hemşirelik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Türkinaz AŞTI ve çalıştay başkanı Dr. Öğretim Üyesi Nesrin İLHAN' ın açılış konuşmalarıyla başlamıştır.

Panellerde oturum başkanlıklarını sırayla; Öğr. Gör. Nareg DOĞAN, Dr. Öğr. Üyesi Sema BAYRAKTAR, Dr. Öğr. Üyesi Özcan ERDOĞAN, Prof. Dr. Türkinaz AŞTI, Dr. Öğr. Üyesi Nesrin İLHAN ve Doç. Dr. Yazile SAYIN üstlenmiştir. Hemşirelikte Kuramsal Eğitimde Yaşanan Sorunların ve Çözüm Önerilerinin konuşulduğu 4. panelde, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Hülya KAYA, Hemşirelikte Laboratuvar Uygulamalarında Yaşanan Sorunların ve Çözüm Önerilerinin konuşulduğu 5. panelde, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hale TOSUN, Hemşirelikte Klinik Uygulamada Yaşanan Sorunların ve Çözüm Önerilerinin konuşulduğu 6. panelde ise İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Emine ŞENYUVA konuşmacı olarak yer almıştır. Aynı zamanda 3., 4. ve 5. panellerde konuklarımızdan sonra yer alan öğrencilerimiz, bölümümüz öğrencilerinin kuramsal eğitim, laboratuvar ve klinik uygulamalar hakkında geri bildirimlerini paylaşmışlardır.

Öğrencilerimizin yoğun katılımıyla ve özverili çalışmalarıyla gerçekleşen çalıştayda son sözler yine öğrencilerimize verilmiştir. Öğrencilerimizin çalıştay hakkındaki görüşlerinin ardından Prof. Dr. Türkinaz AŞTI ve Dr. Öğretim Üyesi Nesrin İLHAN tarafından "Hemşirelik Öğrencileri Çalıştayı-I" in bölümümüz akreditasyon çalışmaları kapsamında önemi vurgulanarak yapılan kapanış konuşmaları sonrasında, iletilen teşekkürlerle çalıştay bitirilmiştir.​


Hemşirelik Öğrencileri Çaliştayi-I” Gerçekleştirildi.