Haberler
Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: Gençlerde Sosyal Medya ve Teknoloji Bağımlılığı 14.12.2020

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri kapsamında 14 Aralık 2020 tarihinde 'Gençlerde Sosyal Medya ve Teknoloji Bağımlılığı' konulu etkinlik online olarak gerçekleştirilmiştir.

Hemşirelik Bölümü akademisyenimiz Sayın Öğr. Gör. Elif KOYUNCUOĞLU, geçmişten günümüze teknolojik gelişmelerin insan hayatına etkisini anlatan konuşmasıyla sunumuna başlamıştır.

Teknolojik gelişmelerle birlikte gündeme gelen sosyal medya ağlarının tarihçesinden söz eden Sayın KOYUNCUOĞLU konuşmasının devamında bu ağların gelişerek özellikle gençlerin günlük hayatının bir parçası olmaya başladığına dikkat çekmiştir. Sosyal medya kullanımının yararlarını, zararlarını ve sosyal medya bağımlılığını açıkladıktan sonra konuşmasını tamamlamıştır. Etkinliğe bölümümüz akademisyenleri ve öğrencileri dışında Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu üyeleri (Yasin AYDINLI (Acıbadem Üniversitesi), Dilber ÇAKIR (Gümüşhane Üniversitesi), Reyhan KIRTAY (Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi), Elif Kübra AKIN (Harran Üniversitesi), Nahide BAKSİ (Uludağ Üniversitesi), Abdulsamet TAŞIN (Uludağ Üniversitesi), Tayfur ERDOĞU (Gümüşhane Üniversitesi)) de katılım sağlamıştır.

Konuşmaların ardından soruları yanıtlayan Sayın KOYUNCUOĞLU' na, Hemşirelik Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Türkinaz AŞTI ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Özcan ERDOĞAN teşekkürlerini ve sağlık temennilerini sunarak etkinliği sonlandırmıştır.


Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: Gençlerde Sosyal Medya ve Teknoloji Bağımlılığı