Ergoterapi ve Rehabilitasyon Uluslararası Kapanış Kongresi 29.06.2017

Ergoterapi Bölümü Öğretim Elemanları ve Öğrencileri 31 Mayıs-2 Haziran 2017 tarihleri arasında "Ergoterapi ve Rehabilitasyon Uluslararası Kapanış Kongresi'nde" üniversitemizi temsil ettiler. Engelli Bireylerin İstihdam Edilebilirliğinin Arttırılması İçin Teknik Yardım Projesi kapsamında gerçekleştirilen Kongre, Ergoterapi ve Rehabilitasyon alanında yerli ve yabancı birçok uzmanın yanı sıra farklı üniversitelerden birçok öğrencinin de bir araya gelmesini ve bilgi paylaşımında bulunmasını sağlamıştır. Bölümümüz öğretim elemanlarından Doç. Dr. Ümit Uğurlu, "Statik El Bileği Ortezlerinin El ve Üst Ekstremite Fonksiyonları Üzerindeki İlk Etkisi" başlıklı, Öğr. Gör. Uzm. Fzt. Talar Cilacı ise "Travmatik Beyin Yaralanmasında Sürücü Rehabilitasyonu: Literatür İncelemesi" başlıklı poster sunumlarını gerçekleştirdiler. Ergoterapi Bölümü öğrencileri de ilk defa uluslararası bir kongreye katılmanın heyecanını yaşadılar.

Ergoterapi ve Rehabilitasyon Uluslararası Kapanış Kongresi