STAR Stajyer Araştırmacı Programı Başvuru Programına 7 Öğrencimiz Kabul Aldı 12.01.2021

TÜBİTAK'ın lisans öğrencilerimizin Ar-Ge kültürü kazanmaları, araştırma ekosistemine ilk adımı atmaları ve araştırma yapmaya teşvik edilmeleri amacıyla hazırlanan Stajyer Araştırmacı Programı'na üniversitemizden 7 öğrencimiz (STAR) kabul almayı başardı.

1500 lisans öğrencisi arasına giren öğrencilerimiz TÜBİTAK tarafından desteklenen projelerde stajyer olarak yer alacak.

Ülkemizde ilk kez bu kapsamda proje tabanlı burs programı ile başarılı öğrencilerimizin ilgi duydukları bilim ve teknoloji alanlarında araştırma tecrübesi edinmeleri, akademik çalışmalarına ek olarak bilimsel araştırma projelerinde görev almaları ve araştırma becerilerini geliştirmeleri hedeflenmektedir.

Bursu almaya hak kazanan öğrencilerimiz Fatma ÖTÜN, Hakan AVCI, Mazlum YÜZGÜLEÇ, Tuana Seray YILDIRIM, Tuğba Nurdan KÜTÜK, Zülal POLAT ve Enes UYGUN'U tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

STAR Stajyer Araştırmacı Programı Başvuru Programına 7 Öğrencimiz Kabul Aldı