Hemşirelik Bölümü Öğrencileri “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” ni Tamamladı. 22.03.2021

Bezmialem Vakıf Üniversite İş Sağlığı Güvenliği Uzmanı Server Name ÇÖL tarafından Hemşirelik Bölümü öğrencilerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi. Düzenleme kurulunda Prof. Dr. Türkinaz AŞTI, Öğr. Gör. Nareg DOĞAN ve Arş. Gör. Yasemin ADIGÜZEL'in yer aldığı eğitim, 10.03.2021 ve 11.03.2021 tarihlerinde Microsoft Teams programında online olarak gerçekleştirildi. Eğitim kapsamında Sayın ÇÖL, iş kazası ve meslek hastalıklarının doğasını; işyeri temizliği ve düzenini; kesici delici alet yaralanmalarında, doğal afetlerde ve iş kazalarında yapılması gerekenleri; hastalıktan korunma prensipleri ve bu kapsamda kişisel koruyucu donanım kullanımını; iş sağlığı ve güvenliği genel kurallarını ve güvenlik kültürünü aktardı. Hemşirelik öğrencilerinin klinik uygulamalarda karşılaşabileceği olası iş kazalarına örnekler verdikten sonra bu durumların gelişmesi halinde mutlaka İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanlarına bildirilmesi gerektiğini iletti.

Eğitimin ardından akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Sayın ÇÖL' e Doç. Dr. Yazile SAYIN ve Öğr. Gör. Nareg DOĞAN Hemşirelik Bölümü adına teşekkür ve sağlık temennilerini iletti ve eğitim sonlandırıldı.

Hemşirelik Bölümü Öğrencileri “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” ni Tamamladı.