Haberler
Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri 18.05.2021

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri – “Hemşireliğe Adım Atarken: Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları” webinarı gerçekleştirildi.

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri kapsamında 17 Mayıs 2021 tarihinde 'Hemşireliğe Adım Atarken' konu başlıklı etkinlik Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşlarının katılımıyla online olarak gerçekleştirildi. 

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları kapsamında Koç Üniversitesi Hastanesi Eğitim Hizmetleri Süpervizörü Nazmiye KÖSEOĞLU ve Amerikan Hastanesi Klinik Eğitim Süpervizörü Hanife Ebru SÖNMEZ ile İş Alım ve Kariyer Gelişim Uzman Yardımcıları Şükran SARI ve Gizem YILMAZ sunumlarını gerçekleştirdiler. Öncelikle Şükran SARI, genel işe alım süreçlerini, işe yeni başlayan hemşirelere uygulanan oryantasyon programını, performans yönetiminde odaklandıkları alanları, çalışanların motivasyonunu artırmak için yaptıkları projeleri ve çalışanlarına tanıdıkları olanakları aktardı. Sayın SARI'NIN sunumunun ardından Sayın KÖSEOĞLU ve Sayın SÖNMEZ, Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşlarında yürütülen Hemşirelik Hizmetlerinin organizasyonunu, hastanelerinin konumlarını, kapasitelerini ve hizmet alanlarını, hemşire başına düşen ortalama hasta sayılarını, akreditasyon belgelerini ve hemşireler için yürütülen eğitim programlarını aktardılar.

Sunumlarının ardından konuklarımız, akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar.

Sayın Prof. Dr. Türkinaz AŞTI ve Sayın Dr. Öğr. Üyesi Özcan ERDOĞAN, konuşmalarının ardından soruları yanıtlayan konuklarımıza teşekkürlerini ve sağlık temennilerini sunarak etkinliği sonlandırdı.

“Hemşireliğe Adım Atarken: Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları" etkinliğinin afişine ulaşmak için tıklayınız.​

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri