Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk Toplantısı’nda Göz Ardı Edilen bir Hastalık: “Vazovagal Senkop” 27.03.2018

20 Mart 2018 Sah günü 13:30’da Eyüp Sultan yerleşkesinde gerçekleştirilen Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk toplantısında İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkan Yardımcısı Prof.Dr. İpek YELDAN “Vazovagal Senkop Tamlı Hastalarda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon” adlı bir konuşma yaptı. Klinik deneyimlerine ve literatürdeki çalışmalara değinen Prof. Dr. Yeldan’m konuşması sorularla son buldu. Kendisine katkılarından ötürü Teşekkür belgesi takdim edildi.