Sağlık Yönetimi Bölümü’nden 1’inci Sınıf Öğrencilerine “Hoş Geldin Kahvaltısı” 16.09.2022

Sağlık Yönetimi Bölümümüzün öğretim üyeleri ve yeni öğrencileri, Vatan Yerleşkesi'nde düzenlenen “Hoş Geldin Kahvaltısı"nda bir araya geldi.

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesindeki Sağlık Yönetimi Bölümü, 2022-2023 Akademik Yılı başlangıcı münasebetiyle, bölüme bu yıl katılan 1'inci sınıf öğrencilerine “Hoş Geldin Kahvaltısı" düzenledi.

Üniversitemizin Vatan Merkez Yerleşkesi bahçesinde gerçekleştirilen kahvaltıya Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdal Tekarslan başta olmak üzere bölüm öğretim üyelerinden Doç. Dr. Kerem Toker, Öğr. Gör. Dr. Merve Boşat Sönmez, Öğr. Gör. Merve Akbaş ve Arş. Gör. Zekiye İrem Gözübol ve bölüme bu yıl giriş yapan 1'inci sınıf öğrencileri katıldı.

Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Erdal Tekarslan, öğrencilerle tanışmanın ardından yaptığı konuşmada aramıza yeni katılan öğrencileri tebrik ederek yeni dönem için iyi temennilerde bulundu.

Sağlık Yönetimi Bölümü’nden 1’inci Sınıf Öğrencilerine “Hoş Geldin Kahvaltısı”