Haberler
Klinik Rehber Hemşire Eğitim Programı Gerçekleştirildi 6.10.2022

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından Klinik Rehber Hemşire Eğitim Programı gerçekleştirildi.

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde klinik uygulamalarını gerçekleştirmek için öğrencilere birebir rehberlik eden hemşirelere yönelik verilen “Klinik Rehber Hemşire Eğitimi" Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Abdülhamid Han Oditoryumu'nda yer alan Erich Frank Konferans Salonu'nda düzenlendi.

HANGİ EĞİTİMLER VERİLDİ?

Katılımcılara Öğr. Gör. Elif Koyuncuoğlu tarafından klinik rehber hemşirelik, hasta ve çalışan güvenliği, kalite çalışmaları ve kurum kültürü, öğrenme ortamı ve ekip çalışması, öğrenme stilleri; Öğr. Gör. Burcu Demircan tarafından öğretme yöntemleri, araştırma ve kanıta dayalı uygulamaları geliştirme; Dr. Öğr .Üyesi Nareg Doğan tarafından iletişim, rehber hemşire-öğrenci ilişkisi, çatışma çözümü, reflection; Dr. Öğr .Üyesi Nimet Ateş tarafından liderlik; Arş. Gör. Yasemin Kıyak tarafından ise klinik uygulamanın değerlendirilmesinde rehber hemşirenin rolü ve klinik uygulamanın değerlendirmesinde kullanılan kayıt ve dokümanlar  konuları anlatıldı.

Program sonunda katılımcıların Klinik Rehber Hemşire Eğitimine yönelik geri bildirimleri alındı ve katılım belgeleri teslim edildi.

“Klinik Rehber Hemşire Eğitim Programı" Program Akışı'na ulaşmak için tıklayınız​


Klinik Rehber Hemşire Eğitim Programı Gerçekleştirildi