Haberler
Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: Karaciğer Nakli Hemşireliği ve Koordinatörlüğü 1.11.2022

Hemşirelik Bölümü'nün düzenlediği “Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri"ne konuk olan 2019 yılı mezunumuz Hemşire Esma Sevim, “Karaciğer Nakli Hemşireliği ve Koordinatörlüğü" konusunu anlattı.

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri kapsamında Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hemşirelik Bölümü 2019 yılı mezunu Hemşire Esma Sevim tarafından “Karaciğer Nakli Hemşireliği ve Koordinatörlüğü" süreci anlatıldı. Esma Sevim, sunumu kapsamında lisans eğitiminden başlayarak hemşirelik sürecini aktardı.

Lisans eğitiminde yapılan etkinliklere katılımın meslek hayatı için önemini vurgulayan Sevim, çalışma yaşamında da aynı aktif süreci sürdürmeye çalıştığını şu anda da yüksek lisans eğitimine Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hemşirelik Tezli Yüksek Lisans programında devam ettiğini ekledi. Nakil servisinde çalışmayı gönüllü olarak seçtiğini aktaran Sevim, Karaciğer Nakli Hemşireliğinde dikkatin çok önemli olduğunu vurguladı. Servis işleyişini ve çalıştığı birimin özelliklerini anlatarak sunumunu tamamladı.

Sunumlarının ardından Hemşirelik Bölümü öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Sevim'e teşekkür belgelerinin takdimi, Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri Düzenleme Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özcan Erdoğan tarafından yapıldı.​

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: Karaciğer Nakli Hemşireliği ve Koordinatörlüğü