Fasiyoskapulohumeral Müsküler Distrofili Hastalarda Denge ve Yürümenin Değerlendirilmesi 15.11.2022

​“Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk" serisinin 11 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında konuğumuz Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakultesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Görevlisi Ayşenur Erekdağ oldu.

Öğr. Gör. Erekdağ konuşmasında, nöromusküler hastalık tiplerine değinerek fasiyoskapulohumeral müsküler distrofili Hastalardaki tecrübelerini aktardı.

İki ayrı amfide hem yüz yüze hem de çevrim içi olarak gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların soruları ve teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.