Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk: “Fizyoterapist – Hasta İletişim Stratejileri” 15.11.2022

​“Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk" serisinin 27 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilen güz dönemindeki ilk toplantısında konuğumuz Biruni Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Cavlak oldu.

Prof. Dr. Cavlak konuşmasında fizyoterapistlik mesleğinin önemli konularından olan hasta ile iletişim stratejileri ile ilgili deneyimlerini interaktif bir şekilde aktararak keyifli bir toplantı gerçekleştirdi.

İki ayrı amfide hem yüz yüze hem de çevrim içi olarak gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların soruları, plaket ve teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.

Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk: “Fizyoterapist – Hasta İletişim Stratejileri”