27.10.2022 Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü Paydaş Toplantısı 15.11.2022

Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü ile 19.10.2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şeyma HALAÇ, Dekanımız Prof. Dr. Erdal TEKARSLAN, Dekan Yardımcılarımız, Bölüm Başkanlarımız, Bölüm Akreditasyon Koordinatörlerimiz ve Fakülte Sekreterliğimiz katılım sağlamıştır. Dış Paydaşımız İlçe Sağlık Müdürlüğü ile öğrencilerimizin yaşam boyu öğrenme çerçevesinde toplumun güncel sağlık sorunlarına yönelik olarak aldıkları eğitim kapsamında, İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Birimleri tanıması amacıyla ziyaretlerin planlanması ve öğrencilerimizin İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı köylerdeki toplum taramalarına katılmaları adına ilgili süreçlerde iş birliği yapılması konuları görüşülmüştür.

Dış paydaşımız Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü ile yakın iş birliği kararı alınan toplantı, hediye takdimiyle sona erdi.​

27.10.2022 Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü Paydaş Toplantısı