Fakültemiz Yöneticileri Eyüpsultan Yeşilay Birimi ile Bir Araya Geldi 18.11.2022

Fakültemiz yöneticileri Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü ile bir araya gelerek ortak çalışmaları görüştü.

Toplantıya Yeşilay Birimi Yönetim Kurulu üyeleri, Dekanımız Prof. Dr. Erdal Tekarslan, Dekan Yardımcılarımız, Bölüm Başkanlarımız, Bölüm Akreditasyon Koordinatörlerimiz ve Fakülte Sekreterliğimiz katıldı.

Dış Paydaşımız olan Yeşilay Birimi ile yapılan toplantıda Fakültemiz bölümleri müfredatında sürdürülebilir kalkınma hedefleri bağlamında, toplum sağlığı sorunu olan bağımlılık konusunun öğrenci katılımını destekleyecek şekilde karşılıklı olarak eğitim süreçlerinde ele alınması konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Fakültemiz Yöneticileri Eyüpsultan Yeşilay Birimi ile Bir Araya Geldi