Fakültemiz Beyoğlu İş Kulübü ile Bir Araya Geldi 18.11.2022

​F​akültemiz yöneticileri İŞKUR Beyoğlu İş Kulübü ile bir araya gelerek ortak çalışmaları görüştü.

Toplantıya Beyoğlu İşkur İş Kulübü Liderleri, Dekan Yardımcılarımız, Bölüm Başkanlarımız ve Fakülte Sekreterliğimiz iştirak etti.

Toplantıda, Fakültemizin dış paydaşı olan Beyoğlu İş Kulübü ile Beslenme ve Diyetetik, Ergoterapi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Odyoloji, Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerine yönelik hayat boyu öğrenme ve kariyer geliştirme kapsamında Kariyer Planlama, Doğru Özgeçmiş Oluşturma, Etkili Linkedln Kullanımı, Beden Dili ve İmaj Yönetimi, Mülakat Teknikleri, Mülakat Simülasyonu konularında eğitim verilmesi konuları görüşüldü.

Yakın iş birliği kararı alınan toplantı eğitim planlamasının ardından sona erdi.  ​

Fakültemiz Beyoğlu İş Kulübü ile Bir Araya Geldi