Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk “Fizyoterapi ve Rehabilitasyon’da Çağı Yakalamak” 19.12.2022

“Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk" serisinin 6 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında konuğumuz İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ela TARAKÇI oldu.

Sayın Prof. Dr. Ela TARAKÇI konuşmalarında fizyoterapi ve rehabilitasyon ile ilgili uygulamalar, programlar ve yazılım ve donanım anlamındaki güncel gelişmelere değindi.

İki ayrı amfide hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların soruları, plaket ve teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu. ​