Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü ile bir araya geldik 13.03.2023

Fakültemiz heyeti, dış paydaş toplantısında Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü ile bir araya geldi. Toplantıda planlanan yeni çalışmalar konuşuldu.

Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü ile gerçekleştirilen paydaş toplantısına Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şeyma Halaç, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Kerem Toker, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Semiramis Özyılmaz, Hemşirelik Bölümü Dr. Öğr. Üyemiz Ayşe Dost, Fakülte Sekreterimiz Ali Eray Çopur ve Fakülte Memurumuz Zeynep Selin Demir katıldı.

7 köye sağlık taraması

Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 7 köyde toplum sağlık taramalarının yapılması adına çalışma başlatılması planlandı. İlgili köylerde planlanan çalışmada toplumun sağlık ihtiyaçlarının önceliklendirilmesi, mevcut durumun saptanması ve müdahale çalışmalarının gerçekleştirilmesi amaçlanıyor.

Toplantı genel değerlendirme, görüş ve temenniler alınarak sonlandırıldı.​

Eyüpsultan İlçe Sağlık Müdürlüğü ile bir araya geldik