Haberler
"Hemşirelik Öğrencileri Çalıştayı-II” Gerçekleştirildi 29.03.2023

​Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından Sürekli Eğitim Merkezi desteğiyle "Hemşirelik Öğrencileri Çalıştayı - II" çevrimiçi ortamda gerçekleştirildi.

Çalıştayın düzenleme komitesinde Prof. Dr. Türkinaz Aştı, Dr. Öğr. Üyesi Nareg Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Dost, Öğr. Gör. Funda Çam, Öğr. Gör. Merve Meşedüzü ve Arş. Gör. Yasemin Adıgüzel yer aldı.

Çalıştayda neler konuşuldu?

Toplam 8 panelden oluşan çalıştayda; Hemşirelik Bölümümüzde gerçekleştirilen kuramsal eğitim, laboratuvar ve klinik uygulamalar, bilimsel etkinlik ve araştırmalar, kulüp faaliyetleri, Erasmus+ süreci, akreditasyon süreci, kariyer geliştirme ve sosyal etkinlikler değerlendirildi. Hocalarımızın panel başkanı olarak görev aldığı oturumlarda, çalıştay öncesinde bölüm öğrencileri ile gerçekleştirilen değerlendirme anketlerinin sonuçları öğrencilerimiz tarafından sunuldu. Alınan geri bildirimler hakkında interaktif bir görüşme ortamı sağlanarak öğrencilerin ve öğretim elemanlarının önerileri alındı. Ek olarak akran eğitimi kapsamında öğrencilerimiz; araştırma ve bilimsel etkinliklere, kulüp faaliyetlerine, Erasmus+ programına ve akreditasyon sürecine katılımları hakkında deneyimlerini aktardıkları sunumlarını gerçekleştirdiler.

Tüm bölüm hocalarımızın ve öğrencilerimizin yoğun katılımıyla ve özverili çalışmalarıyla gerçekleşen "Hemşirelik Öğrencileri Çalıştayı-II" Prof. Dr. Türkinaz Aştı ve Dr. Öğr. Üyesi Nareg Doğan'ın kapanış konuşmaları sonrasında iletilen teşekkürlerle bitirildi.

“Hemşirelik Öğrencileri Çalıştayı-II" program afişine bu​radan ulaşabilirsiniz.

"Hemşirelik Öğrencileri Çalıştayı-II” Gerçekleştirildi