Ergoterapi Bölümü Öğretim Elemanları ve Öğrencileri Çeşitli Bilimsel Etkinliklerde Sunum Yaptı 1.04.2019

Ergoterapi Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Talar Cilacı 19.03.2019 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Yaşam Bilimleri ve Biyomedikal Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Yaşam Bilim'de" isimli konferansta "Mühendislik ve Sağlık " başlıklı konuşmayı gerçekleştirmiştir. Sağlık bilimleri alanında mühendislik uygulamalarını aktaran konuşmanın ardından etkinlik, plaket takdimi ile sonlanmıştır.

21.03.2019 tarihinde gerçekleştirilen 1. Uluslararası Ruh Sağlığında Farkındalık Kongresi kapsamında ''Stresle Başa Çıkmada Uğraşıların Rolü Üzerine Bir Farkındalık Çalışması'' ve "Uğraşı (Occupation) Farkındalığı İle Kişisel İyi Oluş Arasındaki İlişkinin Araştırılması" başlıklı çalışmalar sözel bildiri olarak Ergoterapi Bölümü 3. sınıf öğrencileri Edanur Özoğul ve İrem Sena Akgün tarafından başarıyla sunulmuştur. Kongre, öğrencilerimizde bu alana özgü farkındalığı artırması ve katılımcıların Ergoterapi faaliyet alanları hakkında bilgi sahibi olması açısından faydalı olmuştur.