Hemşirelik Öğrencilerimiz 7. Uluslararası Adli Hemşirelik Kongresi'ne Katıldı 17.05.2023

Öğrencilerimiz, Rümeysa Betül Berber ve İrem Kandemir sunumlarını başarıyla gerçekleştirdi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde, 8-10 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleşen 7. Uluslararası Adli Hemşirelik Kongresi'nde Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencilerimizden Rümeysa Betül Berber ve İrem Kandemir, çevrimiçi katılarak sözlü bildiri sunumlarını gerçekleştirdi.

Adli Bilimciler Derneği, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesi iş birliği ile hibrit olarak düzenlenen kongrede, öğrencilerimiz, Hemşirelik Bölümü Hocalarımızdan Öğr. Gör. Funda Çam'ın danışmanlığında yürüttükleri iki çalışmayı sözlü bildiri olarak sundu.

Rümeysa Betül Berber, "Türkiye'deki Hemşirelik Bölümlerinde Lisans Eğitiminde Verilen Adli Hemşirelik Dersinin Durumu" adlı araştırmasını kongrede başarıyla sunarken, İrem Kandemir de dikkat çekici bir derleme olan "Yaşlı İstismarına Farklı Bir Bakış: Bir Başkasına Yüklenen Yapay Bozukluk" başlıklı sunumunu gerçekleştirdi.

Hemşirelik Öğrencilerimiz 7. Uluslararası Adli Hemşirelik Kongresi'ne Katıldı