Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk “Palyatif Bakımda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon” 7.03.2023

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bilim alanı ile ilgili bilimsel içerikli konuların ele alındığı “Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk" serisinin 7 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilen bahar dönemindeki ilk toplantısında konuğumuz, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakultesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alis Kostanoğlu oldu.

Doç. Dr. Alis Kostanoğlu, fizyoterapistlerin kritik bir rol üstlendiği palyatif dönemde olan hastalarda yapılan rehabilitasyon yaklaşımlarını açıkladı ve bu alandaki tecrübelerini aktardı.

İki ayrı amfide hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların soruları ve ardından teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.