Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk “Kanseri Çocuklarda Uyku Problemleri Fizyoterapi ve Rehab 14.03.2023

Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk “Kanserli Çocuklarda Uyku Problemleri Fizyoterapi ve Rehabilitasyon”

“Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk" serisinin 14 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında konuğumuz Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Müberra Tanrıverdi oldu.

Dr. Müberra Tanrıverdi, konuşmalarında spesifik bir alan olan kanserli çocuklarda alan tecrübelerini paylaşırken mesleki anlamda faydalı bilgileri literatürle birlikte aktardı.

İki ayrı amfide hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların soruları ve ardından teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.​