Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk “Pediatrik MS’de Fizyoterapi ve Rehabilitasyon” 9.05.2023

“Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk" serisinin 9 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen bahar dönemindeki toplantısında konuğumuz, İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakultesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden Öğr. Gör. Pelin Vural oldu.

Sayın Vural konuşmalarında Multipl Skleroz'da Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yaklaşımlarına değindi. Genellikle erişkin grup üzerinde çalışılan ve araştırmaları bulunan Vural, hastalığın pediatrik grup üzerinden tartışılması ve tecrübelerin aktarılması konusunda günceli takip etme adına toplantıya farklılık kattı.

İki ayrı amfide hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların sorularının ardından teşekkür belgesin ve plaket akdimi ile son buldu.