Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk “Hematoloji’de Fizyoterapi ve Rehabilitasyon” 16.05.2023

​“Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk" serisinin 16 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen bahar dönemindeki toplantısında konuğumuz, Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakultesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Elif Esma Safran oldu.

Sayın Safran, konuşmalarında hematolojik kanser rehabilitasyonu konusunu ele aldı. Fizyorerapistler olarak hangi konularda bu alanın içerisinde nasıl yer alınabilceği ve nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda tecrübelerini literatürden faydalanarak bizlerle paylaştı.

İki ayrı amfide hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların sorularının ardından teşekkür belgesi ve plaket takdimi ile son buldu.

Fizyoterapide Bir Konu Bir Konuk “Hematoloji’de Fizyoterapi ve Rehabilitasyon”