Kütüphane ve Dokümantasyon Direktörlüğü tarafından “Hemşirelikte Etkin Kütüphane Kaynaklar 7.06.2023

Her yıl düzenli olarak Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Direktörlüğü tarafından “Hemşirelikte Etkin Kütüphane Kaynaklarının Kullanımı" eğitimi 5 Haziran 2023 tarihinde, Hemşirelik Bölümü öğrencilerine, Uzman Serenay Baykara tarafından verildi.

Serenay Baykara, üniversitemizin desteği ile hemşirelik öğrencileri için erişimi olan elektronik veri tabanlarını kullanmanın önemini ve elektronik ortamda kullanılabilecek diğer kolaylaştırıcı uygulamaları aktardı. Güncel literatüre erişmenin önemini vurgulayan Baykara, üniversitemizin abone olduğu ve erişime açık veri tabanlarını kullanarak kaynak taramanın aşamalarını uygulamalı olarak gösterdi. Hemşirelik uygulama ve araştırmalarında güncel literatür kullanımının önemine değinerek, konuşmalarını tamamladı.

Konuşma ve sunumlarının ardından Baykara'ya Dr. Öğr. Üyesi Nareg Doğan tarafından teşekkür belgeleri takdim edilerek, toplantı sonlandırıldı.​