Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: Hemşirelikte Simülasyon Uygulamaları 2.05.2023

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri 2 Mayıs 2023 tarihinde “Hemşirelikte Simülasyon Uygulamaları" konu başlığı ile İstanbul Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Uslu'nun katılımıyla online olarak gerçekleştirildi.

Uslu, geçmişten günümüze hemşirelik eğitiminde yenilikçi uygulamaların kullanımını, günümüzün önemli konularından olan simülasyon uygulamalarının hemşirelik eğitimine katkılarını aktardı. Hemşirelikte simülasyon uygulamalarının aşamalarını paylaşan USLU, Hemşirelik Bölümü öğrencilerimize 'Hemşirelikte Simülasyon Uygulamaları'nın somut bir örneğini sundu.

Konuşma ve sunumlarının ardından Yasemin Uslu'ya, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Türkinaz Aştı tarafından teşekkür belgeleri takdim edilerek toplantı sonlandırıldı.​

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: Hemşirelikte Simülasyon Uygulamaları