Eyüpsultan Meydanında Bezmialem Vakıf Üniversitesi Halk Sağlığı Günleri 29.04.2019
​Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerimiz 1-5 Nisan 2019 tarihleri arasında Eyüp Sultan Meydanında kurulan çadırlarda ücretsiz halk muayenesi gerçekleştirdi.

Tıp Fakültesinin tansiyon ölçümü, solunum fonksiyon testi gibi pek çok değerlendirmeyi gerçekleştirdiği etkinlikte Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri fiziksel aktivite ve denge değerlendirmesi ile kavrama ve alt ekstremite kuvveti ölçümü yaparak doğru fiziksel aktivite hakkında halka bilgi verdi. Bölümümüzün hazırladığı büyük ilgi gören fiziksel aktivite broşürü halka dağıtıldı.
Eyüpsultan Meydanında Bezmialem Vakıf Üniversitesi Halk Sağlığı Günleri