Hemşirelikte Kariyer Günleri: Yara Bakım Hemşireliği 8.05.2019

​Koç Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ayişe KARADAĞ tarafından Hemşirelikte Kariyer Günleri kapsamında 19.04.2019 tarihinde "Yara Bakım Hemşireliği" konulu seminer verilmiştir.

Prof. Dr. Ayişe KARADAĞ, yaptığı konuşmada günümüzde yara bakım hemşireliğinin hasta bakımı için öneminden bahsetmiştir. Yara bakım hastalarının ve ailelerinin fizyolojik ve biyo-psiko-sosyal ihtiyaçlarının giderilmesinde hemşirenin üstlenmesi gereken rolleri anlatan hocamız, konuyu kendi yara bakım hemşireliği kariyerinden de örnekler vererek açıklamıştır.

Programımız, öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasının ardından Hemşirelik Bölüm Başkanımızın konuşmacı hocamıza teşekkür belgesi ve plaket takdimi ile son bulmuştur.

Hemşirelikte Kariyer Günleri: Yara Bakım Hemşireliği