Hemşirelik Bölümü Klinik Uygulamaları için Kurum Ziyaretleri Gerçekleştirdi 9.08.2023

​Uygulama kapsamında Çapa Atatürk İlkokulu, Çapa Atatürk Ortaokulu ve Atikali İlkokulu ile anlaşma sağlandı.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde Halk Sağlığı Hemşireliği dersi klinik uygulaması kapsamında Okul Sağlığı Hemşireliği uygulamalarının yürütülmesi için kurum ziyaretleri gerçekleştirildi. Sağlık Bilimleri Fakültesi Fakülte Sekreterimiz Ali Eray Çopur ile Hemşirelik Bölümü Akademisyenleri, Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Dost, Arş. Gör. Yasemin Adıgüzel ve Arş. Gör. Sümeyye Gencer; Çapa Atatürk İlkokulu, Çapa Atatürk Ortaokulu ve Atikali İlkokulu’nun müdürleri ile görüşerek uygulama kapsamında gerçekleştirilecek sağlık taraması ve sağlık eğitimleri hakkında bilgi verdi. Uygulamaların bu kurumlarda gerçekleştirilmesi üzerine anlaşma sağlandı.

Hemşirelik Bölümü Klinik Uygulamaları için Kurum Ziyaretleri Gerçekleştirdi