Haberler
Hemşirelik Bölümü mezun öğrencilerimiz IRCFHS 2023’e katıldı 5.09.2023

Mezun öğrencilerimiz, 1. Uluslararası Rumeli Gıda ve Sağlık Bilimleri Kongresi'ne (1st International Rumeli Congress On Food And Health Sciences - IRCFHS 2023) katıldı.

Hemşirelik Bölümü mezun öğrencilerimiz, 28-29 Ağustos 2023 tarihleri arasında İstanbul Rumeli Üniversitesi ev sahipliğinde çevrimiçi olarak düzenlenen 1. Uluslararası Rumeli Gıda ve Sağlık Bilimleri Kongresi'nde (1st International Rumeli Congress On Food And Health Sciences - IRCFHS 2023) lisans bitirme projelerini bildiri olarak sundular.

Pınar Gergin, Sude Nur Şimşek, Nazlı Baş ve Elif Nur Bulut isimli mezun öğrencilerimizin Prof. Dr. Türkinaz Aştı ve Öğr. Gör. Yasemin Kıyak danışmanlığında yürüttükleri “Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinin Uyku Kalitesi ve Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi" isimli çalışma Öğr. Gör. Yasemin Kıyak Hocamız tarafından sözlü bildiri olarak sunuldu.

Betül Çakır, Rabia Çelik ve Hilal Çetin isimli mezun öğrencilerimizin Dr. Öğr. Üyesi Özcan Erdoğan ve Arş. Gör. Yasemin Adıgüzel danışmanlığında yürüttükleri “Bir Vakıf Üniversitesi Hastanesinde Klinik Uygulamada Hemşirelik Birimlerine Doğru El Hijyeni Davranışının Kazandırılması: Karma Desenli Çalışma" isimli çalışma mezun öğrencimiz Betül Çakır tarafından sözlü bildiri olarak sunuldu.

Öğrencimiz Ayşegül Beyza Yalçın'ın, Hemşirelik Bölümü Hocalarımızdan Öğr. Gör. Funda Çam'ın danışmanlığında yürüttüğü “Yaşlılarda Kırılganlık Konusu ile İlgili Hemşirelik Alanında Yapılmış Lisansüstü Tezlerin İncelenmesi" başlıklı çalışma mezun öğrencimiz tarafından sözlü bildiri olarak sundu.

Gizem Özkaplan, Zeynep Gül Artan ve Nurse Kaya isimli mezun öğrencilerimizin Dr. Öğr. Üyesi Özcan Erdoğan ve Arş. Gör. Yasemin Adıgüzel danışmanlığında yürüttükleri "Bir Vakıf Üniversitesinde Cep Telefonu Hijyeni Eğitiminin Hemşirelik Öğrencilerine Etkisi: Yarı Deneysel Bir Çalışma" isimli çalışma ise poster bildiri olarak sunuldu.

Hemşirelik Bölümü mezun öğrencilerimiz IRCFHS 2023’e katıldı