Haberler
Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: İş Sağlığı Hemşireliği 16.10.2023

Hemşirelik bölümümüzün düzenlediği “Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: İş Sağlığı Hemşireliği" etkinliğinin konuğu, İş Sağlığı Hemşireliği Derneği (İŞHEM-DER) Genel Sekreteri Uzm. Hem. Mine Bahar oldu.

2023-2024 yılı güz dönemi Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri'ne 9 Ekim 2023 tarihinde “İş Sağlığı Hemşireliği" konu başlığı ile Balıkesir 6. Ana Bakım Fabrika Müdürlüğü İş Sağlığı Hemşiresi ve aynı zamanda İş Sağlığı Hemşireliği Derneği (İŞHEM-DER) Genel Sekreteri Uzm. Hem. Mine Bahar katılım sağladı. Etkinlik, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde gerçekleştirildi.

Uzm. Hem. Bahar, etkinlik kapsamında, iş sağlığı hemşireliğinin tarihçesini ve günümüzdeki mevcut uygulamaları aktardı. Kendi kariyer basamaklarını ve eğitim sürecini paylaşarak farklı çalışma alanlarında da bulunduğunu belirten Bahar, tüm çalışma alanlarında iş sağlığı hemşireliğinin önemini vurguladı. Bahar, fabrikada yürüttüğü iş sağlığı hemşireliği görevinde yaşadıklarından ve çalışanların sağlık ihtiyaçlarından bahsederek sunumlarını tamamladı.

Hemşirelik Bölümü akademisyenlerinin ve öğrencilerinin yoğun katılımı ve soruları ile devam eden konuşmacımıza Sayın Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Tükinaz Aştı ve Dr. Öğr. Üyesi Özcan Erdoğan etkinlik teşekkür belgesini takdim ederek etkinliği sonlandırdı.

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: İş Sağlığı Hemşireliği