18. Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanları Çalıştayı Düzenlendi 21.06.2019

​​Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümümüz tarafından 18-19 Haziran 2019 tarihleri arasında "18. Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanları Çalıştayı" düzenlendi.

Her biri farklı bir üniversite bünyesinde düzenlenmekte olan çalıştay Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erdal Tekarslan başkanlığında Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşti. Ülkemizin çeşitli üniversitelerinden çalıştaya katılım sağlayan sağlık yönetimi bölüm başkanları, sağlık yönetimi bölümlerinin mevcut durumu ve yapılması gereken iyileştirme süreçleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. İki gün boyunca süren çalıştayda birbirleriyle yakından çalışma fırsatı bulan akademisyenler farklı üniversitelerin müfredat uygulamaları hakkında güncel bilgilere sahip oldu.

Katılımcılar tarafından çalıştayda alınan kararların mesleki eğitimin geliştirilmesine,  ana bilim dalı bazında uzmanlaşmaya ve sağlık yöneticiliği farkındalığını arttırmasına dair görüşlerin ele alındığı çalıştay, dönem başkanı Prof.Dr. Erdal Tekarslan'ın katılımcılara teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.

18. Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanları Çalıştayı Düzenlendi