Bir Konu Bir Konuk - Multiple Skleroz Rehabilitasyonunda Üst Ekstremitenin Önemi 3.10.2023

Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk Toplantısı “Multiple Skleroz Rehabilitasyonunda Üst Ekstremitenin Önemi "​

“Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk" serisinin 2023-24 Güz dönemindeki ilk toplantısı 3 Ekim tarihinde gerçekleştirildi. Toplantıda konuğumuz İstanbul Aydın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu Fizyoterapi Programı Öğretim Görevlisi Uzm. Fzt. Uğur Ovacık oldu.

Uzm. Fzt. Ovacık konuşmasında Multipl Skleroz'daki (MS) güncel fizyoterapi ve rehabilitasyon yaklaşımlarına değinirken üst ekstremitenin yeri ve önemi ile ilgili bilgilerini aktardı.

601 nolu amfide yüz yüze gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların soruları, plaket ve teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.