Haberler
Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk Toplantıları Başladı 24.10.2019

​Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk programının yeni dönem ilk konuşması 1 Ekim 2019 Salı günü konuğumuz Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakultesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Rasmi Muammar'ın "Kognitif Rehabilitasyon" konulu konuşmaşıyla gerçekleşti. Katılımcıların soruları, Teşekkür belgesinin takdimi ile toplantı son buldu. 

sbf-haberi-1.jpg 


sbf-haberi-2-2.jpg 

Çocuk Göğüs Hastalıklarında Pulmoner Rehabilitasyon

Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk programının 8 Ekim 2019 Salı günü tarihli toplantısında bölümümüz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Melih Zeren "Çocuk Göğüs Hastalıklarında Pulmoner Rehabilitasyon" adlı bir konuşma yaptı. Konuşma katılımcıların soruları ve Teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu. 


sbf-haberi-3.jpg 


sbf-haberi-4.jpg 


Teknoloji Yardımlı Egzersiz Kapasitesi Değerlendirme ve Eğitim Sistemleri 

Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk programının 15 Ekim 2019 Salı günü tarihli toplantısında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gökşen Kuran Aslan "Teknoloji Yardımlı Egzersiz Kapasitesi Değerlendirme ve Eğitim Sistemleri" adlı bir konuşma yaptı. Konuşma katılımcıların soruları ve Teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.

sbf-5.jpg 


sbf-haberi-6.jpg 

Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk Toplantıları Başladı