Haberler
Sağlık Bilimleri Fakültesi Beyaz Önlük Giydirme ve Beyaz Yaka Töreni Düzenlendi 20.11.2019

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Beyaz Önlük Giydirme ve Beyaz Yaka Töreni 19 Kasım 2019 günü üniversitemizde düzenlendi. Erich Frank Konferans Salonu'nda düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr.Rümeyza Kazancıoğlu, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Tekarslan, akademisyenlerimiz, velilerimiz ve öğrenciler katıldı.

Velilerimizin yoğun katılım gösterdiği törende, Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Rektörümüz, "Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi olarak Sağlık Bilimleri Fakültemizde yer alan bölümlerimiz ile tüm sağlık uygulamalarına hâkim, donanımlı ve yetkin sağlık profesyonelleri yetiştirmeyi hedefliyoruz. Mevcut bölümlerimiz ile öğrencilerimiz araştıran, sorgulayan, sektörün tüm gerekliliklerine hâkim birer sağlık profesyoneli olarak mezun olmaktadır. En büyük önceliğimiz yaratılmışların en kutsalı olan insan sağlığını öncelik olarak gören ve bu bilinçle kendini geliştirme gayretinde olan öğrenciler yetiştirmektir"  ifadelerini kullandı.

Rektörümüzün ardında Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Erdal Tekarslan da hem öğrencilerimize hem de velilerimize seslendi. Tekarslan "Sevgili öğrencilerimiz, öncelikle Bezmiâlem ailesine hepiniz hoş geldiniz. Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültemizde uluslararası kalite standartlarında alacağınız akademik eğitimin yanında, akademik kongreler, öğrenci kulüpleri aktiviteleri, sayesinde bilişsel, duyuşsal ve davranışsal olarak iş hayatına en donanımlı şekilde hazırlanmaktasınız. Ayrıca dördüncü sınıfta, iki yarı yıl boyunca Tıp Fakültesi Merkez Hastanemizde, Fatih Ek Hizmet Binamızda, Eyüp Ek Hizmet Binamızda ve Dragos Hastanemizde sizlere ülkemizdeki en geniş staj eğitimi olanakları sunulmaktadır" açıklamalarında bulundu.

Dekanımız Prof. Dr. Erdal Tekarslan'ın ardından sırasıyla Sağlık Bilimleri Fakültesi bölümlerimizin sınıf temsilcileri konuşmalarını tamamladı. Beyaz önlük giydirme töreni toplu fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi. 


Sağlık Bilimleri Fakültesi Beyaz Önlük Giydirme ve Beyaz Yaka Töreni Düzenlendi