Fizyoterapi’de Bir Konu Bir Konuk: “Nörorehabilitasyonda Denge Teknolojilerinin Kullanımı” 22.11.2023

“Fizyoterapi'de Bir Konu Bir Konuk" serisinin 21 Kasım 2023 tarihli toplantısında konuğumuz İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yonca Zenginler Yazgan oldu.

Sayın Zenginler Yazgan konuşmalarında inme, MS ve spinal kord yaralanmaları gibi nörolojik hastalıklarda dengeyi geliştirme üzerine yeni teknolojilerin kullanımı ve kanıt düzeyi ile ilgili literatür paylaşımında bulundu.

601 nolu amfide yüz yüze gerçekleştirilen toplantı, katılımcıların soruları, plaket ve teşekkür belgesinin takdimi ile son buldu.