'Hemşirelik Bölümü ve Hemşirelik Eğitiminde Akran Yönderliği Programı Tanıtımı' Yapıldı 12.10.2023

​​​'Hemşirelik Bölümü ve Hemşirelik Eğitiminde Akran Yönderliği Programı Tanıtımı' Yapıldı

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Uyum Programı 11 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Tüm öğrencilerin katıldığı program kapsamında Hemşirelik Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi ve sınıf temsilcisi olan Suennur Avcı tarafından bölüm tanıtım sunumu; Hemşirelik Bölümü Temsilcisi ve 3. Sınıf Öğrencisi Cansu Viktoria Yarar tarafından Akran Yönderliği Programı tanıtım sunumu gerçekleştirildi.

Ayrıca, 2022-2023 Hemşirelik Bölümü mezunumuz ve Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nde hemşirelik görevini yürüten İrem Kandemir gerçekleştirilen uyum programında akran yönderliğinin başlatılması sürecindeki görev ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaştı.