Hemşirelik Bölümü AR-GE Kurs Serisi-2: Nitel Araştırmalar 24.11.2023

Hemşirelik Bölümü AR-GE Kurs Serisi-2: Nitel Araştırmalar

Düzenleme komitesinde Hemşirelik Bölümü Başkanımız Sayın Prof. Dr. Türkinaz Aştı, Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Dost ve Öğretim Görevlisi Burcu Demircan'ın yer aldığı Hemşirelik Bölümü AR-GE Kurs Serisi'nin ikincisi olan “Nitel Araştırmalar" konulu kurs, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Sayın Doç. Dr. Aysun Ardıç'ın anlatımıyla gerçekleştirildi.

Kurs kapsamında nitel araştırmaların doğası, türleri, görüşme türleri ile araştırma sürecinde dikkat edilmesi gerekenlere değinildi. Akademisyenlerin yoğun ilgisi ve nitel araştırma süreçleri hakkında soruları ile etkinlik tamamlandı.

Prof. Dr. Türkinaz Aştı ve Prof. Dr. Hülya Kaya tarafından Sayın Ardıç'a teşekkür belgesi ve katılımlarına teşekkür mahiyetindeki hediye takdim edilmesiyle etkinlik tamamlandı.

Hemşirelik Bölümü AR-GE Kurs Serisi-2: Nitel Araştırmalar