Hemşirelik Bölümü Akademisyenlerinin Erasmus Deneyim Paylaşım Etkinliği 2023-2024 akademi 28.11.2023

Hemşirelik Bölümü Akademisyenlerinin Erasmus Deneyim Paylaşım Etkinliği

2023-2024 akademik ders yılı güz döneminde Hemşirelik Bölümü Akademisyenlerinin Erasmus Deneyim Paylaşım Etkinliği 27 Kasım 2023 Pazartesi günü Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde gerçekleştirildi.

Erasmus personel hareketliliği kapsamında giden hemşirelik bölümü akademisyenlerinden Öğr. Gör. Elif Koyuncuoğlu ve Öğr. Gör. Yasemin Kıyak İtalya Padova Üniversitesi; Arş. Gör. Yasemin Adıgüzel Avusturya FH Kampüs Wien ve Öğr. Gör Mahmut Dağcı ile Öğr. Gör. Funda Çam Polonya Siedlce Üniversitesine yönelik Erasmus deneyimlerini aktardı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Tekarslan, Hemşirelik Bölümü ve Sağlık Bilimleri Fakültesi akademisyenleri ve hemşirelik öğrencilerinin katılımı ve soruları ile devam eden etkinlik Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Tükinaz Aştı'nın düzenleme kuruluna ve konuşmacılara teşekkürlerini iletmesiyle tamamlandı.