Hemşirelik Bölümü AR-GE Kurs Serisi-3: WOS İndeksli Dergilerde Yayın Sürecinde Yazarlara.. 29.11.2023

Hemşirelik Bölümü AR-GE Kurs Serisi-3: WOS İndeksli Dergilerde Yayın Sürecinde Yazarlara Öneriler

Düzenleme komitesinde Hemşirelik Bölümü Başkanımız Prof. Dr. Türkinaz Aştı, Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Dost ve Öğretim Görevlisi Burcu Demircan'ın yer aldığı Hemşirelik Bölümü AR-GE Kurs Serisi'nin ikincisi olan “WOS İndeksli Dergilerde Yayın Sürecinde Yazarlara Öneriler" konulu kurs, Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Sayın Prof. Dr. Hasibe Kadıoğlu'nun anlatımıyla gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Kadıoğlu, WOS kapsamındaki indeks türlerine, araştırma çalışması planlanırken dikkat edilmesi gereken aşamalara ve yayın sürecini etkileyen önemli adımlara değindi.

Prof. Dr. Türkinaz Aştı ve Prof. Dr. Hülya Kaya tarafından Prof. Dr. Kadıoğlu'na teşekkür belgesi ve katılımlarına teşekkür mahiyetindeki hediye takdim edilmesiyle etkinlik tamamlandı.