Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: Hemşirelikte Kahkaha Yogası 23.02.2024

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri etkinliğimizi 19 Şubat 2024 tarihinde “Hemşirelikte Kahkaha Yogası" konu başlığı ile 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi “Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri" kapsamında gerçekleştirdik.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü'nden Arş. Gör. Dr. Hatice Merve Alptekin konuşmacı olarak katılım sağladığı etkinlikte kahkaha yogasının ortaya çıkışı ve hemşirelik alanında yapılan uygulamalar aktarıldı. Ayrıca, katılımcılara kahkaha yogası terapisine ilişkin bir deneyim de yaşatıldı.

Hemşirelik Bölümü akademisyenlerinin ve öğrencilerinin katılımı ve teşekkürleri ile devam eden etkinlik, Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Türkinaz Aştı'nın konuşmacımıza teşekkür belgesi takdim etmesiyle tamamlandı.

Hemşirelikte Bilim ve Kariyer Günleri: Hemşirelikte Kahkaha Yogası