Dünya Spina Bifida ve Hidrosefali Haftası Sempozyumu Gerçekleştirildi 31.01.2016

Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri MYO, BVU Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Kulübü, BVU Gastronomi ve Sağlık Kulübü ve Farma Aktüel Öğrenci Kulübü işbirlikleriyle Üniversitemizde 20 Ekim 2015 tarihinde “Dünya Spida Bifida ve Hidrosefali Haftası Sempozyumu’’ gerçekleştirildi.

BVU Dış bahçede Spida Bifida ve Hidrosefali Farkındalık Yürüyüşü ile başlayan etkinlik, Saat 16.30’da Dekanlık Konferans Salonunda sempozyumun başlaması ile devam etti.

Sempozyuma Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Seyfettin Uludağ, BVU Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Belce, BVU Tıp Fakültesi Öğr. Gör. Uzm. Dr. Meliha Gündağ Papaver, BVU Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Müberra Tanrıverdi ve Öğr. Gör Büşra Kepenek Varol konuşmacı olarak katılım sağladılar. Sempozyumda katılımcılara Spina Bifida ve Hidrosefali hakkında bilgi verilirken farkındalığın artırılması konusuna değinildi.

Dünya Spina Bifida ve Hidrosefali Haftası Sempozyumu Gerçekleştirildi