BVU Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencileri Farklı ve Yeni Metotları Takipte! 31.01.2016

Türkiye’de ilk kez çalışmalar gerçekleştirilecek olan Norveç’te geliştirilmiş Neurac Methodu eğitmeni Fizyoterapist Marianna Ruud Bezmialem Vakıf Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim görevlileri ve son sınıf öğrencileri için özel bir workshop düzenledi.

Vücut ağırlığı ile kapalı kinetik zincir prensibine dayalı çalışmalar içeren tedavi yöntemini öğrencilerimiz ilgiyle dinledi. Kas iskelet sistemi şikayetleri bulunan bir öğrencimiz üzerinde Fzt. Marianna Ruud ve Fzt. Zeynep Seyran’ın yaptığı uygulamalar ile öğrencilerimiz bu yeni metodun pratiğini de yapma imkanı buldu.