15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı 21.07.2020

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı kapsamında Hain darbe girişiminin sene-i devriyesinde şehitlerimizi rahmetle anmak ve yâd etmek amacıyla Üniversitemiz tarafından etkinlikler gerçekleştirildi.

14 Temmuz 2020 – 17 Temmuz 2020 tarihleri arasında hastanemizde 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili resim sergisi ziyaretçiler ile buluştu, yoğun ilgiyle karşılanan resim sergisiyle birlikte, 15 temmuz gecesinde yaşananlara bir kez daha tanıklık etme ve anma fırsatına nail olundu.

16 Temmuz 2020 Perşembe Günü, Edirnekapı'daki "15 Temmuz Şehitliğine, Yöneticilerimiz, Akademik ve İdari personellerimizin katılımlarıyla Aziz şehitlerimizin kabirleri başında anma programı gerçekleştirilmiştir. Okunan Kur'an tilaveti ve dualarla Aziz Şehitlerimiz yad edildi.

17 Temmuz 2020 Cuma günü, Bezmialem Valide Sultan Camii'nde Cuma namazı öncesinde öğrencilerimizin okumuş olduğu Hatmi şerifin duası gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı