Bezmialem'de Bir Dem:Çağına İlham Veren Fikir ve Sanat Adamı Sezai Karakoç'u Anma Programı 27.12.2021

Kültür, Sanat ve Edebiyat Kulübü tarafından 27 Aralık 2021 Pazartesi günü Öğrenci Yemekhanesinde “Bezmialem'de Bir Dem: Çağına İlham Veren Fikir ve Sanat Adamı Sezai Karakoç'u Anma Program" düzenlendi. Geleneksel olarak düzenlenen etkinliğe yazar Tarık Tufan konuk olarak katıldı.

Bezmialem'de Bir Dem: Çağına İlham Veren Fikir ve Sanat Adamı Sezai Karakoç'u Anma Programı, Mütevelli Heyeti Başkanımız Ahmet Akça ve Rektörümüz Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu başta olmak üzere, değerli yöneticilerimizin de katılımlarıyla, öğrenci ve personellerimiz tarafından yoğun ilgi gördü.
Öğrencilerimizin merhum Sezai Karakoç'un şiirlerini canlı enstrümantal müzik eşliğinde okuması ile başlayan etkinliğimiz; Tarık Tufan'ın, Sezai Karakoç'un hayatına dair anlattıkları ile devam etti. Soru - cevap faslından sonra konuk yazarımıza yöneticilerimiz hediyelerini takdim etti.​